وجود مجهزترین دستگاههای تصفیه آب در آزمایشگاه کرمانشاه
14 فوریه, 2019

رضا داوودی افزود: آزمایشگاه شرکت آبفای استان کرمانشاه به آنالیز فلزات سنگین مجهز است و به لحاظ نرمافزاری و سختافزاری مجهزترین دستگاهها را در آزمایشگاه داریم و بالاترین استاندارد آزمایشگاهی جهان ایزو ۱۷۰۲۵ در استان کرمانشاه حائز این رتبه است.
او گفت: کیفیت خط قرمز وزارت نیرو است و کیفیت آب استان کرمانشاه را با بهترین تجهیزات آنلاین رصد میکنیم.
داوودی تاکید کرد: در شهر کرمانشاه حدود ۱۷۰۰ کیلومتر شبکه آب داریم که از این میزان ۸۰۰ کیلومتر فرسوده شده است که نیاز به اصلاح مجدد، دارد.
او افزود: برای ساماندهی فاضلاب شهر کرمانشاه نیازمند اعتباری بالغ بر ۹۵۰میلیارد تومان هستیم، این در حالی است که سالانه فقط ۳ تا ۶ میلیارد تومان به این کار اختصاص داده میشود که با این میزان ساماندهی و بازسازی امکان به کندی و زمانبر پیش میرود.
داودی ادامه داد: هشت تصفیه خانه فاضلاب در استان کرمانشاه در مدار بهرهبرداری قرار دارد و شش تصفیه خانه دیگر شهرستانهای هرسین، شماره ۲ پاوه، روانسر، جوانرود، تازهآباد و سرمست هم در دست اجراست و سه تصفیهخانه هم در شهرستانهای کرندغرب، صحنه و سنقر که از محل اعتبارات دفتر مقام معظم رهبری تأمین اعتبار شده کلنگزنی خواهد شد.
او افزود: اگر این پروژهها به بهرهبرداری برسد، تمام شهرستانهای استان کرمانشاه زیرپوشش تصفیه خانه قرار میگیرد.
داوودی به انشعابات غیر مجاز آب در استان کرمانشاه اشاره کرد و گفت: ۳۵هزار خانوار شناسایی شدهاند که از انشعاب غیر مجاز استفاده میکنند، که ۱۹هزار از این تعداد در شهر کرمانشاه هستند.
علیرضا تختشاهی افزود: بهرهبرداری از تمام تأسیسات آب آشامیدنی اعم از تصفیهخانهها، خطوط انتقال، منابع، سیستمهای کنترل و غیره به عهده شرکتهای آب و فاضلاب است.
وی گفت: استفاده از انشعاب غیر مجاز آب یکی از مشکلات اصلی استان کرمانشاه است.
تختشاهی ادامه داد: تا امروز بالغ بر، ۱۹ تا ۲۰هزار انشعاب غیرمجاز در استان کرمانشاه شناسایی شده که قطعا آمار انشعابات غیر مجاز خیلی بیشتر است.او بیشترین انشعابات غیر مجاز را در مناطق نوکان و کرناچی اعلام کرد و افزود: بیشترین آمار انشعابات غیرمجاز در شهر کرمانشاه و بالاترین آمار را در کشور استان کرمانشاه دارد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه تاکیدکرد: در سال ۷۲ تعداد کل شهرهای زیرپوشش تاسیسات آب شهری استان کرمانشاه ۱۶ شهر بود که این آمار در سال ۹۷، ۸۷ درصد رشد داشته است و تعداد کل مشترکین آب در استان هنگام تأسیس در سال ۷۲ حدود ۱۳۰هزار انشعاب و ۳۳۲ مشترک بوده که در سال ۹۷، ۳ر۱۹۹درصد رشد داشته است و اکنون به ۳۹۰ هزار و ۱۴۸ مشترک رسیده است ودر سال ۷۲ تعداد چاههای در مدار بهرهبرداری ۹۳ حلقه بوده که اکنون با ۱۱۹درصد افزایش در سال ۹۷ به ۲۰۴ حلقه رسیده است.تختشاهی ادامه داد: در سال ۷۲ طول خطوط انتقال و شبکه توزیع آب ۱۷۵۸ کیلومتر بوده که با ۱۰۳درصد افزایش در سال ۹۷ به ۳۵۷۴ کیلومتررسیده، تعداد مخازن آب در دست بهرهبرداری از ۸۵ مخزن در سال ۷۲ به ۹۴ مخزن در سال ۹۷ رسیده است که ۱۱درصد رشد
داشته است.
حجم مخازن آب در دست بهرهبرداری هم با ۲۳۳درصد رشد از ۹۱ میلیون و ۸۴۶ هزار متر مکعب در سال ۷۲ به ۳۰۶میلیون و ۷۰ هزار متر مکعب در سال ۹۷ رسیدهایم.او افزود: تعدادی ایستگاههای پمپاژ آب در کرمانشاه فعالیت دارند که با رشد ۱۰۵ درصدی در حال حاضر ۳۹ ایستگاه فعال داریم که ظرفیت این ایستگاهها از ۳۶۹ هزار و ۵۵۰ مترمکعب در شبانهروز در سال ۷۲ به ۵۸۳ هزار و ۵۰۰ مترمکعب در شبانه روز در سال ۹۷ رسیده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه تعداد تصفیه خانههای آب را با ۳۰۰درصد رشد از یک واحد در سال ۷۲ به ۴ واحد در سال ۹۷ عنوان کرد و گفت: تعداد آزمایشگاهها طی این مدت با ۷۰۰درصد رشد به ۸ واحد در استان کرمانشاه رسیده است.
لطفا دیدگاه خود را ارسال نمایید