مسئله وجود نیترات در آب مردم تهران را نگران کرده است
31 می, 2015

به گزارش خبر گزاری خبر آنلاین کارشناسان در رابطه با کمآبی که می تواند احتمال افزایش نیترات آب را بالا ببرد هشدار داده اند؛ با آغاز شدن فصل گرم ، رفته رفته از میزان آب شرب کاسته می شود که این مسئله مردم پایتخت را از آلودگی آب نگران می کند.
به گزارش این خبرگزاری ، رییس کمیسیون سلامت شورای شهر تهران طی ۹ ماه گذشته ، برای اولین بار خبر وجود نیترات در آب را تایید کرد که تا کنون، بحث بر سر آلودگی آب همچنان ادامه دارد. در آذرماه سال گذشته رحمت الله حافظی از آلودگی آب و وجود نیترات در آن خبر داد.
بنا به اظهار خبر آنلاین به گفته حافظی ، میزان نیترات موجود در آب به اندازه ای افزایش یافته بود که امکان پدید آمدن مرگ نوزادان زیر سه ماه را فراهم می آورد و موجب به وجود آمدن مشکلات عمده دیگری برای مردم می شد .
در همین راستا، سازمان محیط زیست استان تهران هم از مشکل کیفی آب می گوید و وجود نیترات را تایید می کند اما معتقد است که این آلودگی برای صددرصد میزان آب صدق نمی کند. گویا آلودگی بخشی از سفره های آب زیرزمینی به نیترات ، به دلیل کاهش آب های سطحی و لزوم استفاده از منابع زیرزمینی و نزدیکی آب های زیرزمینی به فاضلاب می باشد.
بعلاوه چندی پیش حسین رستگار، مدیرکل آزمایشگاه های مرجع سازمان غذا و دارو گفته بود که احتمال ميرود امسال نيز با كمآبي و در نتيجه نيتراتي شدن آب مواجه شويم به همين دليل بررسي كيفيت آب تهران را آغاز كردهايم و در برنامه امسال كنترل آب در سطح لولهكشي، مصرفي و بستهبندي را در دست بررسي داريم.
اما وزارت بهداشت به عنوان بالاترین متولی سلامت کشور قویا این فرض را رد می کند و مدعی است اگر زمانی آلودگی داشته باشیم، سازمان غذا و دارو آن را اعلام می کند.
شرکت آب و فاضلاب استان تهران نیز اظهارات وزارت بهداشت را تایید می کند و می گوید که دلیل برخی گفته ها در مورد آلودگی تفاوت استانداردهاست. به این معنا که رییس کمیسیون محیط زیست شورای شهر، عدد ۴۵ میلی گرم در هر لیتر را استاندارد می داند ولی به اعتقاد شرکت آبفا، استاندارد جهانی ۵۰ میلی گرم در هر لیتر است.
لطفا دیدگاه خود را ارسال نمایید